”Reseptit on tehty raaka-aineita kunnioittaen ja niin, että ruoka valmistetaan suurella sydämellä. Meillä ei tehdä suuria määriä kerralla, vaan ruokaa tehdään sitä mukaa kun sitä menee. Näin se ruoka on aina tuoretta, kun se laitetaan tarjolle.” Kipa kertoo.
Paikallisuus saa näkyä
Tärkeänä uudistuksessa pidettiin myös sitä, että asemilla on myös itse mahdollisuus vaikuttaa omaan lounastarjoamaan, ja että kokin oma kädenjälki sekä paikallisuus saa näkyä.
”Meidän vahvuus on paikallisuus ja se, että meillä on alueen omat kauppiaat ja huoltoasemilla on myös paikallisia ruokia. Meille tärkeää on lounaan laadukkuus, ja että se vastaa paikallisiin tarpeisiin, ruoan makua unohtamatta.” Kipa täydentää.
Teboil-asemilla asemien omat kokit valmistavat lounaspöydän antimet, paikallisten asiakkaiden toiveita kuunnellen. Kokit saavat olla ylpeitä omasta kädenjäljestään ja sen sijaan, että annettaisiin tarkat raamit joissa toimia, pyritään antamaan ideoita ja inspiraatiota työskentelyn tueksi.
”Meillä on todella paljon niin hyviä kokkeja kuin keittiöpäälliköitäkin asemilla, jotka oikeasti tekevät siellä ruokaa täydellä sydämellä. Totta kai heille halutaan antaa mahdollisimman hyvä työkalupakki ideoita tekemisen tueksi, sillä he ansaitsevat vaan parasta.” Kipa kertoo ylpeänä.
Herahtiko vesi kielelle? Tervetuloa kotiruokalounaalle, joka on valmistettu rakkaudesta omaan ammattiin ja hyviin raaka-aineisiin!